10 facts about us as a couple.

Tänään me Michaelin kanssa ollaan seurusteltu tasan kaksi vuotta ja sen vuoksi tarjoan teille faktoja meistä pariskuntana, toivottavasti tykkäätte!

Today is me and Michael’s second anniversary so we have been now together for two years. I thought it was a fun idea to tell you ten fact about us as couple.
Hope you like it!
(facts in english down)

IMG_8122

1. Michael on meistä se rationaalinen puoli, kun taas mä olen enemmän tunteideni vietävissä. Joskus tämä siis johdattaa meidät melkoiselle törmäyskurssille, koska asiat nähdään niin erilailla.

2. Useimmat meidän riidoista johtuu täysin mitättömistä asioista, mistä olisi edes turha riidellä, mutta koska mä olen niin temperamenttinen ja kiihdyn nollasta sataan sekunnissa niin se riita on pystyssä alta aikayksikön. Onneksi tuo toinen osaa olla rauhallinen ja tyyni.

3. Michaelille tyyli, ihonhoito tai ulkonäkö ei ole koskaan olleet tärkeitä asioita. No sen jälkeen kun ollaan alettu seurustelemaan, niin tuon kulmakarvat on tullut suht säännöllisesti vahattua ja Michael hoitaa ihoaan päivittäin. Niin ja se vaatekaappi kasvaa tasaista tahtia.

4. Lisää asioita jotka nähdään eri tavalla: Ruoka. Mulle ruoka on nautinnon lähde ja sen kuuluu olla hyvää, kun taas Michaelille se on ravintoa ja ravintoaineiden lähde. Michael tottakai nauttii myös ruuasta, mutta esim. syö kaikkea terveellistä vaikka se maistuisi pahalta, koska näkee sen ravintona… kun taas itse en koske.

5. Sisustusmautkin ovat erilaiset. Tästä syystä minä olen se kuka päättää miltä meillä kotona näyttää, koska no… Michaelin tyyli sisustaa on vaan ihan super omituinen. Mutta Michael saa silti kyllä esittää mielipiteensä, minä vaan olen se kuka sanoo viimeisen sanan.

6. Michael pitää hiljaisuudesta ympärillään, minä taas äänestä. Asia on ratkaistu niin, että ollaan joko eri huoneissa tekemässä jotain (kun tehdään omia juttuja) tai sitten mulla on kuulokkeet päässä.

7. Michael ei juo alkoholia (joskus vähän viskiä) ja minä taasen juon, mutta koska kukin tavallaan niin tämä ei vaikuta meidän suhteeseen mitenkään.

8. Michael opiskelee suomea ja ymmärtääkin jo suhteellisen paljon, mutta puhumme silti toisillemme edelleen englantia sillä se on yksinkertaisesti helpompaa ja väärinymmärryksiä tulee vähemmän.

9. Michaelilla on aina tarve kokeilla kaikkea uutta ja mitä ihmeellisimpiä juttuja. Joskus tyyppi jättää mut ihmettelemään että mitä helvettiä, mutta välillä taas ne ideat on oikeesti osoittautuneet hyviksi ja olen jopa osallistunut asioiden toteuttamiseen.

10. ME ollaan molemmat kasvettu paljon tässä suhteessa ja monista asioista on keskusteltu ja niiden yli on päästy, alku ei nimittäin ollut todellakaan aina mitään ruusuilla tanssimista siksi että ollaan niin erilaisia. Mutta me ollaan yhdessä rakennettu tästä niin täydellinen suhde kun voidaan ja ehkä siksi niin tiukasti ollaankin hitsauduttu yhteen.

IMG_4574

1. Michael is the rational thinker in this relationship. I’m the one who is more controlled by emotions so some times we are in a big collision course cause we see things so different.

2. Usually when we argue it’s about something which is completely useless and not even worth fighting for but I’m just too temperamental that I go from zero to hundred in a second… and then we have a fight.

3. Michael doesn’t care about looks or style. But since he has been with me a whole new things have opened up to him. Now he takes care of his skin and his closet is growing steady.

4. We have a completely different thinking about food. Michael sees it more as a nutrition which you just eat and for me food is something you want to enjoy. I’m not saying that Michael doesn’t enjoy food but most of the time his opinion is one above

5. We have different taste what comes to interior. And that’s why I’m in charge how it looks at our home cause Michael’s style to decorate is…. well weird.

6. Michael needs silence and I need noise around me… So usually we solve the problem by being in different rooms (when doing our own things) or me having headphones on.

7. Michael doesn’t drink (little bit whisky rarely) and I do. But we let each other do as it pleases so it doesn’t effect our relationship in anyway.

8. Michael is studying Finnish and understands it already quite well but still we are speaking English to each other cause it’s easier and less miss understandings.

9. Michael has always ideas to try everything new all the time and experiment stuff. Sometimes this makes me just think what the hell this time but I have to admit that some ideas have been really good and I have tried the stuff with him.

10. We have both been growing up a lot during this relationship and this wasn’t a perfect one in the start and we had a lot of stuff to discuss and overcome but we have now built a perfect relationship to us. I think because of this growing up and building a relationship perfect to us is why we are so commit and tight together.

Leave a Reply