Do I have to?

large

Mä olen ollu väsynyt nämä pari viikkoa. Siis todella väsynyt sekä fyysisesti, että henkisesti. En ollut sitä varsinaisesti tunnistanut ennen viikonloppua, mutta mökillä kavereiden kanssa ollessa huomasin, kuinka en pystynyt olemaan missään kympillä mukana kun vaan ei jaksanut ja väsytti ja kaikki välillä vähän ärsytti ja itketti.
Tämä kevät on ollut niin täynnä hommaa ja muutoksia, että alkaa allekirjoittaneen kroppa ja mieli pikkuhiljaa sanoa, että kohta on pakko ottaa kunnon breikki tai sitten ei käy hyvin. Valitettavasti sitä kunnon breikkiä pitää odottaa vielä tämä ja ensi viikko, sillä työt pitävät kiireisenä siihen asti ennen kuin loma alkaa.

Muutto, yhteishaku, uusi työpiste ja vastuualue, elämäntapamuutos ja päälle yritys pysyä sosiaalisena ja kirjoittaa blogia sekä tehdä videoita on pistäneet stressitasot suht korkealle ja jopa aiheuttaneet sen että kaikki ei ole mennyt niinkun pitää, ja sitten on stressattu taas vielä vähän enemmän ja vedetty kunnon itkupotkuväsymys-raivarit Michaelille päivän päätteeksi, joka vahingossa sanoi jonkun lauseen sanat väärässä järjestyksessä.
Tänään tulin töistä ja kävelin suoraan sängynpohjalle nukkumaan muutamaksi tunniksi ja nytkin suunnittelen pian jo siirtyväni jääkaapin kautta untenmaille aamuun saakka…. Alkuperäinen suunnitelma oli käydä kaupassa, salilla ja viettää omaa laatuaikaa, kun Michael ei ole kotona.

Onneksi tällä viikolla on Juhannus ja sen vuoksi yksi ylimääräinen vapaa. Sen aijon viettää Evon metsässä samoillen Michaelin ja Ticon kanssa. Otan puhelimen ja kameran mukaan, mutta katkaisen puhelimesta netin, koko päiväksi.
Tämä on mulle erittäin suuri haaste, mutta yhden päivän vieroitus sosiaalisestamediasta ja siitä että olen koko ajan tavoitettavissa tekee enemmän kuin hyvää. Metsäreissun jälkeen nautin hyvästä ruuasta ja äidin seurasta. Auringonlaskun haluan vielä käydä satamassa kuvaamassa ja siitä siirryn juhannussaunan kautta yökävelylle Ticon kanssa ja hyvillä mielin nukkumaan.

Nyt pitää oikeasti päästä vetämään vähän henkeä, joten en aio kirjoittaa blogiin tällä viikolla mutta palaamme ensi viikolla vähän paremmalla mielellä.

I have been so tired the past two weeks. Physically and Emotionally.
I think it’s because the spring was so full of stuff and action that my body starts to need some time to really relax and rest for a while. Unfortunately I can’t do it yet because I still have work this week and the next before my one month holiday.

All exams, moving, new workplace (same firm different location), learning new routines and trying to keep up with social life and this blog and youtube has really worn me out.
Today I just came home from work and went straight to bed cause I was s exhausted and just done for the day. I skipped shop and gym for that… also filming unfortunately.

This week I have one extra free day. I promised to Michael that we go hiking in the woods. I will take my camera but turn off the internet of my phone and just enjoy the trip with Michael and Tico the dog for the whole day. I close the internet when I wake up and open it then again at 12am.
This is a challenge for me cause I’m so caught in my social media and being available all the time. but that is what I need now.. Time without any work or distraction.

This week I’m taking a break from the blog but we see again next week!

Leave a Reply