Do you have a theme wedding?

b4a7f86cb8882221a21c0614bcf269d5

Häitä suunnitellessa mieleen tulee kuitenkin kysymys siitä, että halutaanko häille jokin teema? Oli se sitten väri, aika tai mikä vain mieleenjuolahtava asia.

Haluaisin sanoa, että meillä ei ole häissä teemaa. Mutta kaipa se on myönnettävä että kyllä se siihen teemaan menee jos meillä on paljon itsetehtyä ja maanläihestä hommaa.
Kumpikaan meistä ei ole millään tavalla glamourin, blingin tai sen perään että kaiken pitäisi olla tiettyä väriä. Haluamme järjestää rennot juhlat, jossa on mukana läheiset ja kaikilla hauskaa. Itsepoimitut kukat, kynttilöillä täytetyt tuunatut hillopurkit, hyvä musiikki, ruoka ja tanssilattia täynnä iloisia ihmisiä on se juttu.

Tässä muutama kuva Pinterestistä antamaan kuvaa siihen, mitä meidän häihin halutaan.

Of course the question which comes to your mind when planning a wedding is the above. Is there going to be a theme? Color theme, decade, vintage… what ever comes to your mind.

I would like to say we don’t have a theme in our wedding. But I guess DIY and down to earth is our theme. We want to do stuff ourselves and not have glamour and bling anywhere!
Self picked flowers, maisonjars with candles and a dancefloor filled with people and good music is what I need.

Here are some picks from Pinterest to show you little bit what it is going to be.

Leave a Reply