New aparment: First evening

Kuukausi on kulunut siitä kun me Michaelin kanssa muutettiin tähän uuteen asuntoon ja täytyy sanoa, että kyllä mä täällä tykkään asua. Sijainti ei ehkä ole parhaasta päästä, mutta tää ympäristö ja kämppä itsessään on tosi kivoja!
Mutta ennen kun mä höpöttelen teille siitä mitä kaikkea mä haluan tälle asunnolle tehdä, että tästä saadaan vielä enemmän meidän näköinen, niin näytän teille muutaman kuvan siitä miltä täällä näytti iltana kun me muutettiin… Ja kuvat on jopa otettu sen jälkeen kun jo muutamat huonekalut oli järjestelty paikalleen.

One month ago we moved to a new apartment with Michael. After this month i enjoy living in our new place and I have a lot of ideas how to make this a perfect home for us.
But before telling you my new ideas I want to show you how this place did look on the evening when we moved… and these photos have actually been taken after organizing the stuff already a little bit.

IMG_9802

Olohuone oli ehkä järkevimmässä kunnossa tässä kohtaa ja Juuli oli sohvantestaus unosilla sillä aikaa kun mä räpsin kuvat ja jatkoin tavaroiden laittoa paikalleen.

Our living room was maybe looking the best at this point and Juuli was already testing the sofa while I was still unpacking.

IMG_9803

Sänky oli täynnä tavaraa eikä verhoja näkynyt, mutta saatiin me sekin onneksi nukkumiskuntoon yöhön mennessä eikä tarvinnut yrittää ettiä pehmeää kohtaa lattialta.

Bed was full of stuff but we got it empty before it was time to go to sleep. So not finding a soft spot on the floor.

IMG_9804

Keittiö oli yleinen dumppaus piste suuren kokonsa vuoksi, vaikka tässä vaiheessa siellä ei onneksi enää ollut pesukonetta ja kirjahyllyä muunmuassa.. tai niitä tuhatta eri laatikkoa.

Kitchen was a general dumping ground thanks for its big size. At this point there no longer was a washing machine or book self or those one thousand boxes but it still was full of stuff.

IMG_9806

Vaatehuoneessa oli sitä mitä siellä yleensäkin on.. eli niiden vaatteiden lisäksi kaikkea mahdollisimman epäoleellista tavaraa.

Walk-in-closet was full of everything.

Leave a Reply