Sometimes it’s just hard.

Ei oo vissiin kuukauteen näykyny vai?

Juu ei tosiaan ole. Iski tuossa vähän sellainen alemmuuskompleksi ja turhautuneisuun, kuinka minä olen huono ja muut bloggaajat ja tubettajat loistavia. Jätin sitten pari kertaa postaamatta ja sitten se venyikin näin pitkäksi.
Suoraan sanottuna hävetti tulla takaisin, kun olin kuitenkin luvannut olla aktiivinen kirjoittaja ja panostaa mutta sitten se TAAS jäi kaiken keskellä.

Nyt sitten pohdintojen jälkeen tulin todenneeksi, että turha tässä on hävetä tai tuntea itseään huonommaksi, kun itselleni mä tätä eniten teen. Ei sillä se on huippua tietää, että jotain oikeasti kiinnostaa myös mun jutut, mutta ei se ole kuitenkaan se kaiken pointti.

Pian(siis huomenna) taas uusilla postauksilla kehiin!

So you haven’t seen me for a while?

Yep, true story. I felt little bit low and frustrated of how all other bloggers and youtubers were better than me. So I left couple posts undone and then it became almost one month silence.
To be honest I felt embarrassed to come back here after so long time.
Then I realized that the number one reason I do this is that I love writing and making videos so there was no reason to stay away. Of course it’s great to notice that someone is actually interested about the stuff I have to say and happens in my life.

But we will see each others soon(means tomorrow)!

Leave a Reply