Throw back to my outfits.

Vanhoja lemppari asuja vuosilta 2013 ja 2014 olisi tällä kertaa vuorossa. Osaa kuvissa olevista vaatteista mulla ei enää edes ole, koska niitä tuli käytettyä niin vähän. Tykkään silti edelleen asuista ja näistä on myös kiva hakea inspiraatiota tuleviin asuihin, toisin kuin tuosta lumisateesta, mikä juuri nyt pauhaa tuolla pihalla.

My old favorite outfits from the years 2013 and 2014. I don’t even own some of these clothes anymore but I still like the oufits and they are a good inspiration for the future. Unlike the blizzard which is going on right now on the other side of the window.

IMG_5294

2013. Nuo farkut. Ne oli mun ehdottomat lempparit kunnes polven reikä suureni niin pahasti, että ei enää oikeen voinut käyttää ja tais ne haaroistakin hajota vielä lisäksi.

2013. Those jeans were my favorite until the hole on the knee grew so big that it was kinda impossible to use them. I think the also broke from the crotch area.

IMG_6502

2013. Tuo hame on oikeasti mekko ja halusin tehdä siitä rennomman näköisen, joten päätin heittää farkkupaidan siihen päälle ja sitoa paidan helman ponnarilla vähän pussittamaan. Tykkään edelleen tuosta asusta erittäin paljon ja pitää nyt kevään tullessa yrittää luoda samantyyppinen asu uudelleen.

2013. That skirt was actually a dress but I wanted to make it more relaxed looking so I decided to put a jean shirt on top of the dress. I also used a hair tie to make the bottom of the shirt looking baggy. I still love that outfit and I have to try to recreate it when the spring comes.

IMG_6917

2013. Taas nuo farkut. Mutta kun ne vaan oli parhaat ikinä. Tässä asussa parasta oli ehdottomasti tuo rentous, se oli vaan niin yksinkertainen. Mutta silti niin kiva!

2013. Those jeans again. But I just loved them. The best in this outfit was how relaxed it was.

IMG_8129

2013. Ei tainnu kauheen kylmä olla uudenvuoden aattona 2013, kun mä oon viilettäny ohuessa takissa menemään. Mä olen lähes samaa kokonaisuutta käyttäny toisessakin asussa, vaan huivi on ollut eri ja pipo päässä.

2013. I guess it wasn’t very cold on new years eve 2013 cause I was wearing just a light jacket. I have wore also the same combo other time but just with different scarf and a beanie

IMG_8322

2014. Mä tykkään tuosta takista ihan järjettömästi, mutta jostain syystä sitä tulee käytettyä tosi harvoin, kun en voi sitä oikeen pitää kiinni koska näytän se päällä siinä kohtaa vähän liikaa michelin mieheltä. Pitäis vaan rohkaistua enemmän ja kokeilla vaikka tota samaa yhdistelmää uudelleen.

2014. I love that coat but I use it so rare cause it’s oversize model. I can’t close it or I look like a Michelin man. Maybe I should just be more brave and try to use it again.

20140808_170552

2014. Jos näistä kaikista pitäis valita ehdoton lemppariasu niin se olisi tämä viime kesän asu. Tässä päällä on niin paljon lemppariosia, että siitä väistämättä tulee paras asu ikinä.

2014. If I would choose my favorite out of all my outfits it would be this. There is so much my favorite pieces in this outfit.

20140806_201404

2014. Taas yksinkertaisuutta mistä tykkään ylitsepääsemättömän paljon. Ja valkoiset converset jotka mulla oli jalassa tuon asun kanssa, sopivat siihen kun nenä päähän.

2014. Again the simplicity that I love. And the white Converse that I was wearing with this outfit were just perfect.

IMG_7624

2014. Kuvat ei ole parhaasta päästä, mutta kyseessä oli kokofarkku. Aiemmin jotenkin karsastanut kyseistä yhdistelmää, mutta tässä se toimi neonvärisen pipon ja tribaalilaukun kanssa.

2014. I was wearing just jean uniform in this outfit. I have always had my doubts with it but this time it worked with neon and tribal.

IMG_9414

2014. Tämä asu jotenkin vaan iski. Mä en osaa selittää sen enempää että miksi.

2014. This outfit was just perfect but I can’t explain why.

IMG_9439

2014. Tuo takki ja kokonaisuus oli vaan pärfecto!

2014. The coat and the whole look was just perfect!

Löysitkö itse lempparia näistä asuista? Vai löysitkö inhokin?

Did you found a favorite from these outfits? Or did you hate one outfit?

2 Comment

 1. Jasmina says: Reply

  Ihanan rento ja luonteva olet videolla. Mukavaa katsottavaa :) Samoja tuotteita ei ole itselläni käytössä, joten kiinnostavaa oli kuulla näistä.

  1. Essi Essi says: Reply

   Kiitos, kiva että tykkäsit! :)

   Ja hyvä että sait uusista tuotteista tietoa!

Leave a Reply