Top 3 movies for this weekend

Viikonloppuna on aikaa istua sohvannurkassa ja tuijotella leffoja, joten tässä teille 3 leffaa joita suosittelen ja joista itse erityisesti pidän.

Some movie tips for the weekend when it’s time to crawl to the corner of the sofa and watch good movies.

1. Rent

Rent on vuonna 2005 ilmestynyt elokuva (versio Broadway musikaalista). Leffa on siis täynnä laulua, joten jos se ärsyttää niin skippaa jo tässä vaiheessa.
Mutta myös hahmot ovat ihania ja koko tarina on ihana ja itkettääkin ihan hirveästi ainakin allerkirjoittanutta yhdessä kohtaa.
Mutta traileri kertokoon enemmän.

Rent is a movie musical from 2005 (originally a Broadway musical). So the movie is full of singing… which I personally love cause I can sing along of course. But also the story and the characters are lovely and at some point you cry your eyeballs out.. At least I do.
But I let the trailer tell you more.

2. 12 Years A Slave

Tämä on erittäin helppo valinta kaltaiselleni historiafriikille. Erittäin lyhyesti sanottuna “12 years a slave” on vuonna 2013 ilmestynyt elokuva, joka perustuu Solomon Northupin muistelmiin vuodelta 1853. Solomon oli siis vapaa afroamerikkalainen, joka kaapattiin etelävaltioihin orjaksi ja elokuva kertoo hänen tarinansa.

This is very easy choice for a history freak like me. Short “12 years a slave” is a movie from 2013 based on the memoirs of Solomon Northup from 1853. Solomon was a free african-american who was kidnapped and sold into slavery to the southern states.

3. Hannibal Rising

Hannibal Lecter, nuff said.

Leave a Reply