Week 12

Tämän viikon kuvat on erittäin ruokapainotteisia jostain syystä. Toivotaan, ettei tällä viikolla käy samoin.

This week was for some reason full of food pics. Hopefully I have something else to show you this week.

Kollaasi kuvat3

Maanantai alkoi perus duunipäivällä ja sen jälkeisellä kauppareissulla. Muuten sitten hengasinkin vaan kotona loppupäivän ja tein meille superherkku-pinaattipastaa.

Monday started with a normal workday and with a trip to Lidl. I made in the evening a super good spinach pasta for us.

Kollaasi kuvat4

Tiistaina heräsin aikaisin (herään siis yleensäkin n. klo 9) ja nautin super pitkästä ja rennosta aamusta juoden teetä ja katsoen C.S.I New yorkia. Töiden jälkeen eksyin salille tekemään keskivartalo ja yläkroppa treenin. Kotimatkalla otti pattiin kun missasin bussin ja jouduin odottamaan seuraavaa n. 15min.

On Tuesday I woke up earlier than usual so I had a chance to enjoy a long and relaxing morning with tea and C.S.I New York. After work I found myself in gym doing core and upperbody training.
On a way home I was pissed cause I just missed a bus and needed to wait the next one for about 15min.

Kollaasi kuvat5

Keskiviikkona oli töissä sen verran rauhallista, että söin jopa salaatin samalla kun lapset söi välipalaa. Ja työkengistä otin kuvan sitten myös.
Iltapäivällä käytiin hakemassa muutamat aineet illanruokaa varten columbuksesta ja ennen ruuanlaittoa suunnattiin Michaelin kanssa pitkälle lenkille.

I had quite relaxed day at work on Wednesday. I was able to sit down and eat a salad… and take a photo of my shoes.
After work we went to shop pick up stuff for the evenings food and before cooking me and Michael did a long walk around the neighborhood.

Kollaasi kuvat6

Torstaina yritin ottaa kuvaa mun aamuhiuksista, huonolla menestyksellä. Töiden jälkeen suuntasin näkemään kaveria yksille Molly Malonesiin.

On Thursday I tried to take a pic of my morning hair… Didn’t works as planned. After work me and Michael left to city to meet our friend for a drinks in this Irish pub called Molly Malone’s.

Kollaasi kuvat7

Perjantaina editoin youtubeen videota aamusta ja matkalla töihin päätin ottaa kuvan matkasta, jonka joka päivä kävelen. Illalla oli siivouspäivä, sillä äiti ja mummi oli tulossa lauantaina käymään.

Friday started with editing a video to youtube and on the way work I took a pic of the surroundings where I walk everyday. In the evening it was time for cleaning cause mum and granny were going to come for a visit on Saturday.

Kollaasi kuvat8

Äiti ja mummi tuli lauantaina käymään kahvilla ja samalla käytiin myös Ikea reissulla ja yllättäen mulle tarttui taas monenlaista mukaan. mm. parvekeelle kalusteet 25€:lla.

Mum and granny came to visit on Saturday and we made a trip to Ikea. I found for example chairs and a table to our balcony.

Kollaasi kuvat9

Sunnuntai alkoi Simsillä ja kahvittelulla Elinan kanssa, mutta loppuikin sitten 7 tuntia kestäneeseen päänsärkyyn.

Sunday started with Sims and having coffee with Elina but ended up me having a headache for 7 hours.

Leave a Reply